...πάντα θα βλέπω αυτά που προορίζονται για μένα, ακόμη κι αν δε μπορείς να με δεις...
Προάγγελος

Να χαρείς επομένως...


...γιατί έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου για αυτές τις σκέψεις που καταγράφονται εδώ. Μια υπόσχεση κρυφή που δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά είναι κάτι που διάλεξα. Πλέον ο χώρος αυτός θα είναι τόσο σημαντικός όσο σημαντικά είναι και τα γραπτά μου(ποιήματα, κείμενα, στίχοι κτλ) στο χαρτί. Τις αρνητικές σκέψεις δεν τις εκφράζω ούτε στο χαρτί, ούτε στους ανθρώπους. Και εννοώ τις σκέψεις που τρέφονται από την οργή. Και αν κάτι δεν εκφράζεται, μετά από λίγο ξεχνιέται και πεθαίνει...

2 σχόλια:

rosie είπε...

Nα αφήνεις και την οργή σου να ξεσπά, και το θυμό. Αλλιώς θα σε "καταπιούν". Κι ας νομίζεις πως αν δεν τα σκεφτείς, παύουν να υπάρχουν. Υπάρχουν και δρουν και ξεσπούν εκεί που δεν το περιμένεις..

Ενα τσακ..

Ένα παιδί / Ένας άνθρωπος (Προάγγελος) είπε...

Ένα τσακ... ειναι αρκετό για να χάσεις τον έλεγχο και να παραδοθείς στην οργή. Άλλωστε ο οργισμένος, ακόμη κι άμα λέει την αλήθεια, χάνει το δίκιο του. Χρησιμοποιεί τον λάθος τρόπο! Προσπαθώ πάντα να λέω την αλήθεια. Όχι όμως με τον λάθος τρόπο. Κάποιες φορές η αλήθεια είναι σκληρή από μόνη της. Δε χρησιμοποιώ την οργή..
Να είσαι καλά όμως που πέρασες από το "σπιτικό" μου. :)