...πάντα θα βλέπω αυτά που προορίζονται για μένα, ακόμη κι αν δε μπορείς να με δεις...
Προάγγελος

Impossible is nothing

 
Το 2008, ο Roger αποφάσισε να ξεκινήσει μία προσπάθεια να χάσει βάρος, να γίνει υγιής και τελικά να τρέξει στο Μαραθώνιο της Βοστόνης. Αλλά όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για την ανιψιά του που γεννήθηκε με Κυστική Ίνωση. Ο στόχος του ήταν να γνωστοποιήσει την ασθένεια της Κυστικής Ίνωσης και να μαζέψει χρήματα για την έρευνα πάνω στη θεραπεία αυτής της ασθένειας. Αυτό το βίντεο είναι ένα δείγμα από την αρχή του ταξιδιού του στα 47 του χρόνια για να γίνει από υπέρβαρος, μαραθωνοδρόμος.

Ο Roger συνεχίζει να τρέχει Μαραθώνιους μέχρι και σήμερα προκειμένου να μαζέψει χρήματα για την αναζήτηση θεραπείας για την ασθένεια. Δουλεύει ασταμάτητα για να διαδώσει το μήνυμα πως Μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου να κάνεις.

Το Νοέμβριου του 2011, ο Roger έτρεξε στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Ήταν ο 12ος Μαραθώνιος στον οποίο συμμετείχε στα 2,5 χρόνια από όταν έτρεξε το Μαραθώνιο της Βοστόνης το 2009.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα, μπορεί να δωρίσετε στο CFF (Cystic Fibrosis Foundation), πλοηγούμενοι στο www.rfme.com ώστε να διαβάσετε περισσότερα και για τον Roger και για την ασθένεια CF.

Δεν υπάρχουν σχόλια: